Maart 2017: Piratenkist

De piratenkist was overcompleet. Alles zit erin, draaiboek, alle spullen voor de spelletjes en decoratiemateriaal. Mijn dochter heeft een topfeest gehad en ik ook omdat alles zo goed verzorgd is.

Maart 2017: Diverse spellen

Mijn zoontje werd 5 en het was zijn eerste kinderfeestje! We hebben de spellen 'Lollywerpen' en 'Jenga XXL' gehuurd en dat was een groot succes. De kinderen hebben veel plezier gehad met de spellen en bij Jenga was het ook leuk dat ze na afloop van het spel nog heerlijk zelf gingen bouwen met de houten blokken. Verder kreeg ik snel reactie na mijn reservering en wat heerlijk dat de spellen thuisbezorgd werden.

Januari 2017: Bakmand

We hebben een superleuk bakfeestje gehad voor mijn zoontjes 6e verjaardag. Er zitten zoveel leuke dingen in de mand, dat we met moeite een keuze konden maken. Tijdens het feestje moesten we helaas alsnog dingen schrappen, omdat we achter liepen op ons schema. De bakaktiviteiten hebben we simpel gehouden vanwege de leeftijd van de kinderen: cakejes versieren en koekjes bakken en versieren. Maar ze vonden het prachtig. We hebben holle bolle big gebruikt bij het geven van de cadeautjes en dat was een succes. Tip: plan de speurtocht ergens in het midden, aangezien het versieren van het doosje en het bakken veel zitwerk is. Halverwege zijn de kinderen wel toe aan wat beweging.

Januari 2017: Bakmand

Het is een leuke en uitgebreide mand. Wij hebben deze mand gebruikt voor een dag in de vakantie op de BSO. Alles zit erin wat je nodig hebt voor een leuk feest. De kinderen vonden het erg leuk en hadden het de volgende dag er nog over.

December 2016: Prinsessenkist

Een volledige prinsessenkist, voorziet in alle facetten van een kinderfeestje. Biedt heel veel mogelijkheden en veel blije gezichtjes!

Oktober 2016: Prinsessenkist

Super leuk feestje gehad met de prinsessenkist! Veel spelletjes om uit te kiezen en een tot in detail uitgewerkt draaiboek. Zeker een aanrader!

Oktober 2016: Bakmand

Een erg complete mand boordevol leuke bak ideeën en spelletjes. Door de verschillende onderdelen kun je leuk afwisselen met bakken, spelletjes en een speurtocht. Onze zoon werd 7 en heeft enorm genoten van het feestje.

September 2016: Ridders en Prinsessen

Themakist ridders en jonkvrouwen besteld. Superleuke kist met heel veel materialen. Alles ziet er verzorgd uit. Het draaiboek is zeer duidelijk en compleet. Je kunt er een dag mee vullen :-) Erg leuke manier om je feestje thuis te vieren met allerlei leuke spelletjes zonder al teveel voorbereiding.

Juli 2016: Bakmand

De bakmand geregeld voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter van 7 jaar. Jongens als meisjes waren er, maar iedereen heeft genoten! De mand is meer dan compleet, ze leveren een goede service en activiteiten/spelletjes in overvloed. Zeker het aanraden waard!

Prinsessenfeest

Juni 2016: Prinsessen, ridders en voetbal

Onze 2 oudste kinderen zijn vlak achter elkaar jarig, dus veel drukte in korte tijd. Daarom vinden wij het huren van themakisten ideaal. Bij het zoeken op internet trof ik De Spellenfee: een adres in Amersfoort dat ik nog niet eerder gezien had. Het zag er prima uit en ook de prijs was heel gunstig vergeleken met andere aanbieders. Voor onze zoon werd de thematas Voetbal gehuurd en voor onze dochter de themakist Prinsessen en Ridders. Beide thema's waren bijzonder goed verzorgd, spellen en mogelijkheden te over, meer dan voldoende voor een middag! Wat ook erg leuk was, waren de uitdeelkadootjes, die vielen goed in de smaak bij de kinderen. Voor een volgende keer weten wij dit adres zeker weer te vinden!

Juni 2016: Bakmand

Omdat onze dochter binnenkort jarig zou zijn, was ik op internet op zoek naar leuke ideeën. Hierbij kwam ik terecht bij de Spellenfee. Wat een leuke ideeën daar op de site. Omdat mijn dochter dol is op koken en bakken was het al snel duidelijk dat het een bakfeestje ging worden. En laat de Spellenfee nou een leuke bakmand op de site hebben staan. Snel een mailtje gestuurd en de mand was nog beschikbaar. Kortom het feestje kon geregeld worden. Toen ik de mand ging op halen kreeg ik een duidelijke uitleg over wat er in de mand zat, genoeg om een leuk bakfeestje te houden. Afgelopen zaterdag was het dan zover. Toen de kinderen kwamen kregen ze een leuk schortje om en mochten ze de koksmuts versieren. Daarna hebben we cupcakes versierd, koekjes gebakken en mummies gemaakt. Tussendoor hebben we leuke spelletjes gedaan, koekhappen, een echte smaaktest en holle bolle big. Aan het eind van het feest kreeg iedereen een echt bakkersdiploma en mochten alle kinderen hun eigengemaakte lekkernijen mee naar huis nemen. Iedereen vond het superleuk en dit bewijst maar weer hoe leuk een thuisfeestje kan zijn.

Bakfeest
Piratenfeest

Mei 2016: Piratenkist

Wij hebben in mei 2016 een heel geslaagd piratenfeestje gevierd met onze zoon die 6 jaar werd. We hadden via via de tip gekregen eens op de site van de spellenfee te kijken. Nou dit was een uitkomst! Alles is geregeld, we maakten al snel de keuze om het kinderfeestje te plannen met een van de themakisten: piraten. De spellenfee antwoord snel op de mail en de kist was nog beschikbaar. Een dag van tevoren komt de spellenfee langs om uitleg te geven aan de inhoud van de piratenkist. Dit is wel nodig, want er zit heel veel in, een speurtocht, spellen, knutselmateriaal, snoepjes, versieringen voor het huis, kortom, heel compleet! Aan alles is gedacht. Super! Onze zoon en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben het heel leuk gehad, vooral de speurtocht en het verkleden als piraat. Het was wel een uitdaging om alle kleinere dingen zoals de piratenringen en de muntstukken compleet te houden in het feestgedruis. De opdrachten die bij de speurtocht zitten hebben wij overgeslagen, onze groep kinderen had daar geen rust voor. Dit zal een groep kinderen van allemaal 7 of 8 jaar beter kunnen (onze groep bestond uit kids van 4-6 jaar). Zeker voor herhaling vatbaar en een tip voor iedere ouder!

April 2016: Ridders en prinsessenkist

Mijn zoontje werd 6 en wilde graag een speurtocht door het bos met ridders en een schat. Gelukkig zag ik de advertentie van de Spellenfee en toen was het zo voor elkaar. Een draak had het ridderleger en de sieraden van de koning gestolen en de kinderen moesten op zoek naar de schat! Maar voor ze op zoek mochten, moesten ze eerst bewijzen echte ridders en prinsessen te zijn. Dus gingen ze meteen aan de slag met het gooien van gouden eieren, draakje prik, toverfee mag ik oversteken, sjoelen met gouden munten, etc. In de tussentijd konden wij de speurtocht uitzetten. Gelukkig was de kist voorzien van een heel duidelijk stappenplan: van het versieren van je huis tot en met het tot ridder slaan. Aan alles was gedacht, zelfs aan reserve ballonnen en vlaggen voor de speurtocht en aan een klein cadeautje voor de kinderen bij het uitzwaaien. Ons feestje duurde 3 uur, maar er zat zeker genoeg in de kist voor een hele dag. De kinderen hebben genoten, en wij dus ook!

fotocollage Ridder&Prinseesen feest
fotocollage feest 08 04 16

April 2016: Mysteriekist

Vrijdag 8 april hebben wij het kinderfeestje van onze dochter gevierd. Zij werd 10 jaar oud. We hadden voor deze dag een kist gehuurd bij De Spellenfee. Het was de Mysteriekist: Het geheim van de leerkracht. Aan het begin hebben we het verhaal geïntroduceerd en op de website van de spellenfee het geluidsfragment laten horen. De kinderen gingen daarna vol enthousiasme aan de slag met alle puzzels, sloten en nog veel meer spannende en verrassende dingen die in de kist zaten. Hierbij gebruik makend van de website. Het is de kinderen gelukt het raadsel op te lossen en Ruben op tijd te redden. Het is een geweldige kist waar nieuwsgierige kinderen uren druk mee bezig kunnen zijn.

April 2016: Prinsessenkist

We hebben een fantastisch prinsessenfeest gehad. De themakist was compleet met jurken, make up, spelletjes en versiering voor je huis. Het draaiboek was duidelijk en we konden gelijk aan de slag. Zeer verrassend en ontzettend leuk. Volgend jaar zeker weer. Bedankt Spellenfee voor een ontzettend leuke herinnering.

fotocollage prinsessenkist 2-4-2016

April 2016: Voetbaltas

Het was een zeer geslaagd feestje! Super leuke tas met dito inhoud.

fotocollage bakmand 1 4 2016

April 2016: Bakmand

Het was geweldig, Spellenfee!! Zeer complete kist. Jullie hebben echt aan alles gedacht. Zo hebben wij weinig hoeven doen om er een top feest van te maken. Pollepel draaien, smaaktest, versieren van de koksmuts en doos voor de cupcakes, cupcakes maken, koekhappen, hollebollebig, bakkersbingo en een speurtocht. Kortom; ze hebben zich uitermate vermaakt. Dank!!!

Maart 2016: Piratenkist

Ik heb voor mijn dochter de piraten themakist gehuurd bij de Spellenfee. Het contact verliep snel. Als ik een vraag had via de mail, werd daar snel op gereageerd. Dag van tevoren werd de kist netjes geleverd met heel veel spullen erin. Alles werd goed doorlopen en uitgelegd. Op de dag zelf heb ik alles uitgezet in huis. Het was makkelijk omdat het duidelijk uitgelegd was en goed verpakt zodat je wist wat je nodig had. De opzet van het verhaal was erg leuk waardoor het leefde bij de kinderen. De speurtocht was leuk. Kinderen waren benieuwd naar de munten die in de ballonnen zaten. Het was wel wat fris. Maar als je bezig bent maakt het niet uit. Je kan de speurtocht zo groot maken als je zelf wil. Wij hebben hem niet groot gemaakt omdat de kinderen net zes jaar oud waren. Er zit zoveel in de kist dat je er makkelijk en hele middag mee zoet bent. Wij hadden en feestje van 3 uur en hebben lang niet alles gedaan. Ik zou zo weer een kist hier huren. Meeste kinderfeestjes ben je een hoop geld kwijt en achteraf heb je er weinig voor terug.

fotocollage piratenkist 19-3-2016