circle

Themakisten

Voor elk kind is jarig zijn hét feest van het jaar. Wilt u daarbij een leuk en verzorgd kinderfeestje, maar heeft u zelf weinig tijd. Met de themakisten van De Spellenfee viert u een onvergetelijk verjaardagsfeestje thuis.

circle

Spellenverhuur

Bent u op zoek naar leuke spellen voor een kamp, buurtfeest, familiefeest, kinderfeestje, etc? Bij De Spellenfee kunt u voor een klein bedrag spellen huren. Ieder spel bevat spelregels en/of scoreformulieren.

Schatzoekers

Nieuwe kist

Op dit moment zijn wij druk bezig met een nieuwe kist. Het thema van deze nieuwe kist is "schatzoeken"! Ben je nieuwsgierig naar deze kist? Houd de website dan in de gaten!

Maart 2017: Piratenkist

De piratenkist was overcompleet. Alles zit erin, draaiboek, alle spullen voor de spelletjes en decoratiemateriaal. Mijn dochter heeft een topfeest gehad en ik ook omdat alles zo goed verzorgd is.


schatkaart

Schatzoekers opgelet!

Onze schatzoekerskist is zo goed als klaar. We zijn nu begonnen met het uittesten van de kist. Zeer binnenkort zal deze kist beschikbaar zijn voor de verhuur. Spannend!


Mysteriekist voor jong en oud!

Onze mysteriekist is niet alleen voor kinderfeestjes, maar is ook leuk om een avond spannend te puzzelen. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Duik in de wereld van Ruben en kom er met behulp van de kist achter wat het geheim van de leerkracht is.

Wat je kunt verwachten:
  • Gegarandeerd 3 uur puzzelpezier
  • Puzzels met verschillende moeilijkheidsgraad
  • Draaiboek met daarin de walktrough

De mysteriekist is te vergelijken met een escaperoom. Maar dan nu bij je zelf thuis.

Nieuwsgierig? Ga dan snel naar de kist!

Het geheim van de leerkracht